Consum obri el seu primer supermercat a la Vall d'Uixó

La tenda compta amb 1.480 m² de superfície i pàrquing gratuït

Consum obri el seu primer supermercat a la Vall d'Uixó

Consum obri la seua primera botiga a la Vall d’Uixó per a continuar amb la seua expansió a la província de Castelló, tal com ha informat la companyia valenciana en un comunicat. Un supermercat de gran grandària que a més serà ecoeficient.

Fins ara, els veïns i veïnes de la Vall d’Uixó no comptaven amb cap supermercat de la cadena d’alimentació, però aquesta situació canviarà aquest dijous 1 de desembre amb l’obertura al públic de la botiga.

En concret, la botiga de Consum compta amb una superfície de 1.480 m² i se situa al carrer de Miguel V. Arnau Abad, número 8, per la qual cosa se situa en el centre de la població i prop de l’estació d’autobusos. A més, compta amb un pàrquing gratuït amb 37 places i un punt de recàrrega de cotxe elèctric.

Tal com ha detallat Consum, la cooperativa continua amb la seua aposta per la sostenibilitat de la seua activitat i la botiga serà ecoeficient, la qual cosa implica que consumirà un 40% menys d’energia que una botiga convencional. A això se suma que el de la localitat castellonenca compta amb plaques solars per a autoconsum.

Horari de Consum a la Vall d’Uixó

La cooperativa d’alimentació ha assenyalat que l’horari de Consum a la Vall d’Uixó és de dilluns a dissabte de 09.00 a 21.30 hores, amb el nou model de botiga en el qual es prioritza l’experiència del client o clienta i la sostenibilitat.

A més, disposa de compra a domicili, atenció personalitzada en pescateria, xarcuteria i carnisseria, secció de fruita i verdura, forn i secció de perfumeria de Consum, amb atenció personalitzada i les marques exclusives Kyrey, Kyrey for Men, Kyrey Pharma, Vitality, Consum ECO i Consum Kids.

Avantatges per a treballadors

D’altra banda, Consum ha detallat alguns dels avantatges per treballar en algun dels seus supermercats. Entre elles, les 5 setmanes de vacances, jornada contínua de matins o vesprades i acostament del seu domicili al lloc de treball per a facilitar la conciliació.

Tenen formació contínua per a promoure el seu creixement professional, dins de l’horari laboral. A més, la Cooperativa està implantant a les seues botigues la setmana laboral de 5 dies, amb la qual el treballador gaudeix de 2 dies lliures a la setmana i un cap de setmana llarg cada 5 setmanes.

A més, els treballadors compten amb mesures de suport a la família, com una paga extraordinària per a treballadors amb fills amb discapacitat, un ‘val-canastreta’ de 50€ per naixement, la possibilitat d’acumular les vacances després de la baixa maternal i poder acumular el permís de lactància en 23 dies seguits, entre altres. També disposen d’un val de Nadal, servei mèdic, préstecs per a socis i assegurança de vida i accidents.

Consum compta amb el segell Top Employers, per nové any consecutiu, fet que consolida a la Cooperativa com una de les millors empreses per a treballar a Espanya.

Amb l’obertura de la botiga a la Vall d’Uixó i una altra nova en la localitat de Níjar (Almeria), Consum ha contractat 71 persones de les seues poblacions pròximes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari