L'Ajuntament de la Vall d'Uixó rep 208.000 € per a contractar a 138 persones de l'atur agrari

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó rep 208.000 € per a contractar a 138 persones de l'atur agrari
18/06/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha rebut una subvenció per part del Govern d’Espanya de més de 208.000 € per a contractar a 138 persones de l’atur agrari, a més d’una aportació municipal de 30.000 €. El programa s’iniciarà el 15 de juliol i finalitzarà al mes de setembre. Les persones interessades, que han d’haver rebut prèviament una carta del SERVEF o del SEPE, poden presentar la documentació corresponent fins al 24 de juny en l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

“Aquest programa permet a aquelles persones que es dediquen al sector agrari, que té una estacionalitat molt marcada, tenir un mes de treball durant l’estiu”, explica el regidor de Desenvolupament Econòmic, Jorge Garcia, qui destaca que es tracta d’un sector “amb molta importància per a l’economia del municipi” i enguany suposa “una bona ajuda per a moltes persones en la situació econòmica i social que ha provocat la pandèmia de la Covid-19”.

Aquestes quasi 140 persones estaran destinades en tres àrees distintes: una de batxeig de camins rurals; una de neteja de voreres i d’encreuament de camins amb carreteres i una última més relacionada amb el medi ambient en sendes, barrancs, parcs naturals, etc, explica el regidor de Medi Ambient i Agricultura, Fernando Daròs. A més, el regidor destaca que “els treballadors i treballadores comptaran amb totes les mesures de seguretat pertinents”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari