La Llar Sagrada Família de la Vall d'Uixó arriba a la Fase 3 amb 0 contagis i 0 morts per la COVID-19

La Llar Sagrada Família de la Vall d'Uixó arriba a la Fase 3 amb 0 contagis i 0 morts per la COVID-19
16/06/2020 -

La Llar Sagrada Família ha arribat a la Fase 3 amb 0 contagis i, per tant, 0 morts per la COVID-19. La residència per a persones majors ha rebut 180.000 € extra per part de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó per a fer front a la pandèmia, amb els quals s’ha contractat a 8 persones més, entre altres accions.

“Aquests 0 contagis són el millor record que ens quedarà d’aquesta crisi sanitària. Cal reconéixer a la Regidoria de Serveis Socials i als treballadors i treballadores que s’han deixat la pell per a frenar el virus en un dels punts més sensibles, com hem vist en altres ciutats”, explica l’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños, qui també anyadeix que la vida de les persones “no té preu”.

Per la seua banda, la regidora de Serveis Socials, Marian Artero, assenyala que “inclús abans que les autoritats sanitàries ho ordenaren, l’equip de govern vam prendre la decisió d’anul·lar les visites i limitar l’entrada a la Llar, a més de reorganitzar la residència per a minimitzar els riscos”. A més destaca la gran tasca de tots els servidors públics que han col·laborat, com la Brigada Municipal, la Policia Local, la Guàrdia Civil o el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD), entre altres.

Per això, l’alcaldessa ha anunciat que una vegada siga possible i la situació ho permeta, l’Ajuntament de la Vall d’Uixó realitzará un homenatge públic a tots els servidors públics “que han fet possible que la nostra ciutat haja eixit millor parada que altres d’esta situació d’emergència sanitària”, tot i que no es pot abaixar la guàrdia i “seguirem treballant per a no donar passos enrere”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari