Correos millora el seu servei en La Vall d’Uixò amb un nou Citypaq

Correos millora el seu servei en La Vall d’Uixò amb un nou Citypaq
13/07/2022 -

La localitat de la Vall d’Uixó té operatiu el servei de Citypaq, gràcies a la ubicació d’un dispositiu en l’oficina de la localitat situada al carrer Correos, 3. Aquest nou dispositiu permet la recollida o depòsit d’enviaments per part dels ciutadans de manera segura, senzilla i àgil. El nou Citypaq consta d’un terminal amb dotze buits de diferents capacitats per a adaptar-se a la grandària i format del paquet i compta amb tots els requisits de seguretat.

El terminal Citypaq ofereix la possibilitat de depositar i recollir els seus enviaments de manera desatesa i sense esperes en l’horari d’atenció al client de la mateixa oficina que és de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 hores.

El principal objectiu dels Citypaq és facilitar la vida als ciutadans, perquè poden recollir, enviar i retornar les compres de paqueteria per Internet sense haver d’estar pendents d’accedir a una finestreta ni de les dates ni hores de lliurament.

Nous serveis per a la xarxa Citypaq

Cal assenyalar que Correus ha incrementat els serveis de Citypaq perquè qualsevol persona, a més de recollir els seus paquets, pot realitzar el depòsit dels seus enviaments de paqueteria nacional de Correus, així com devolucions (és a dir, enviaments de logística inversa) en les taquilles Citypaq sense prèvia reserva del buit i solament amb disposar del número de l’enviament.

Accedir a aquest servei és molt senzill. Tan sols cal seleccionar l’opció “depositar” en la pantalla del Citypaq triat.

Posteriorment, el client haurà d’escanejar l’etiqueta de l’enviament en paper o des del mòbil, o bé introduir el número de l’enviament en la pantalla de la taquilla (amb l’avantatge que no és necessari imprimir-la ni pegar-la en el paquet perquè ja s’encarrega Correus d’això quan ho recull de la taquilla). A continuació, haurà d’indicar la grandària del caseller que millor s’adapte a l’enviament. Finalment, el client depositarà el paquet en la taquilla i rebrà un justificant d’admissió en el seu email quan l’enviament haja sigut gestionat.

Així mateix, existeix la possibilitat d’anticipar la gestió del depòsit de l’enviament reservant amb antelació el caseller de la taquilla a través de citypaq.es/devoluciones o l’app. El client pot triar l’opció més convenient per a gestionar els seus enviaments.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari