Les Coves de Sant Josep proposen un viatge musical per a celebrar Sant Valentí

La visita especial amb concert tindrà lloc el 19 de febrer i també es pot completar amb un sopar

Les Coves de Sant Josep proposen un viatge musical per a celebrar Sant Valentí
09/02/2022 -

Les Coves de Sant Josep tornen a apostar per oferir experiències úniques i per a celebrar Sant Valentí proposen un viatge musical que farà un repàs per les diferents etapes de la història de la música. Per al 19 de febrer a les 19.00 hores s’ha programat una visita especial que inclou el concert amb barca ‘El viatge musical’ a càrrec del sopranista Rafa Quirant que estarà acompanyat per un quartet de corda (Robert Nebot, Merche Picazo, Salomón Torres i Malwina Stasto).

El conseller delegat de Emsevall, Jorge García, ha explicat que aquest és un exemple del treball que s’està realitzant “per a diversificar l’oferta dels Coves de Sant Josep, aprofitant els esdeveniments especials al llarg de l’any per a tematitzar les visites i oferir una cosa diferent del visitant, tant si són veïns i veïnes de la Vall d’Uixó com si són turistes”. Per això, considera que aquesta experiència romàntica és “ideal per a regalar el dia Sant Valentí, ja que serà el dissabte d’aqueixa mateixa setmana”.

L’entrada a aquesta visita (passeig amb barca i concert en la barca d’uns 45 minuts) té un preu de 25 euros per persona. I com a novetat enguany, els Coves de Sant Josep col·laboren amb el Restaurant La Gruta i s’ha posat en venda un lot especial que inclou un sopar amb menú de Sant Valentí en aquest restaurant, situat a escassos metres de les grutes. García ha assenyalat que l’objectiu d’aquesta col·laboració és “crear sinergies amb els establiments del Paratge de Sant Josep i oferir una experiència més completa al visitant, conjuminant la visita a aquesta meravella natural amb la gastronomia”.

Aquesta activitat és exclusiva i compta amb aforament reduït i totes les mesures de prevenció de la Covid-19. Per a García suposa “l’oportunitat de viure un moment màgic en les entranyes de la terra, gaudint de la música amb la reverberació natural de les coves”. A més, el dia 19 de febrer l’accés i l’embarcador es tematitzaran per a aquest esdeveniment i hi haurà decoració de Sant Valentí i un photocall.

Les entrades ja estan disponibles en https://covesdesantjosep.sacatuentrada.es/

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari