40 hostalers de la Vall d'Uixó es formen en la creació de cartes i menús digitals

40 hostalers de la Vall d'Uixó es formen en la creació de cartes i menús digitals
02/06/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha format a 40 persones del sector hostaler local en la creació de cartes i menús digitals, tant a través de Whatsapp Business com de Codis QR. A través del pla ‘Impulsa la Vall’ s’estan impartint diversos tallers dirigits a pimes per a “avançar en la seua digitalització i aplicació de les noves tecnologies”, tal com ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Jorge García.

A través de Whatsapp o dels Codis QR els bars i restaurants “poden oferir la seua carta o menú a través del telèfon mòbil dels clients, perquè són dues aplicacions que són d’ús comú entre la població”. D’aquesta manera s’evita el format físic “i no hi ha contacte amb allò que ja han tocat altres persones”, ha destacat l’edil. Nombrosos locals d’hostaleria ja estan utilitzant aquesta possibilitat, que ha sigut molt ben acollida.

García ha assenyalat que l’hostaleria “ha sigut un dels sectors més castigats econòmicament, perquè s’han vist obligats a tancar al 100% durant dos mesos”. Per això, des de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó s’ha permés ampliar temporalment (mentre estiguen en vigor les reduccions d’aforament) les terrasses i també s’ha eliminat la taxa per ocupació de la via pública d’enguany a bars i restaurants.

Des de l’Agència de Desenvolupament Local també s’han programat activitats formatives sobre Facebook Ads, activació d’una botiga en Facebook, ús aplicat d’Instagram i de Google i obligacions legals per a vendre en internet. La inscripció a aquestes sessions en línia és gratuïta i es pot realitzar en la pàgina web www.empleolavallduixo.es.

Una de les prioritats del govern municipal en l’actuació situació és “estar al costat del teixit empresarial, comercial i hostaler per a reactivar la nostra economia”. I per a aconseguir-ho, un dels factors clau és “l’adquisició de coneixements perquè puguen adaptar-se de la millor manera possible a la nova situació provocada per la pandèmia de Covid-19, ja que han sigut un dels sectors que més han patit”, ha finalitzat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari