L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta els cursos 'Comença a exportar'

Són tallers dirigits als xicotets comerços i empreses de la localitat, els dies 28 de novembre, 3 i 4 de desembre

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta els cursos 'Comença a exportar'
12/11/2019 -

La Regidoria de Desenvolupament Econòmic impartirà els cursos ‘Comença a Exportar’ els dies 28 de novembre, 3 i 4 de desembre de 2019, dirigits als xicotets comerços i a les empreses de nova creació de la Vall d’Uixó. Es tracta d’una col·laboració amb l’IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial), cofinançat amb fons FEDER de la Unió Europea, i amb les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana.

«Són uns tallers, impartits per professionals, orientats a les dificultats que un xicotet comerç o una empresa de nova creació puga tindre a l’hora d’exportar els seus productes, ja que és una de les vies per a traure’ls major valor afegit», explica el regidor de Desenvolupament Econòmic, Jorge García, qui assegura que s’ha treballat molt perquè aquesta formació estiga a la Vall d’Uixó i no calga desplaçar-se a la capital de província o a qualsevol altra ciutat.

Alguns dels coneixements que adquiriran els participants són: selecció i accés als mercats internacionals, mitjans de pagament en l’àmbit internacional, documentació en el comerç exterior, així com les assegurances, molt importants a l’hora d’enviar productes per a externalitzar .

«És molt important que la gent participe en aquestes jornades perquè continuem fent-les en la nostra localitat. Des de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó animem a les nostres empreses i comerços a aprofitar aquests cursos, que estan molt demandats i que ha costat molt portar-los al nostre municipi», destaca el regidor.

Encara no estan assignades les aules de formació, però podran trobar tota la informació en les xarxes socials municipals i pàgina web a partir del pròxim dilluns, o acudir a l’oficina de la Cambra de Comerç en l’Avinguda Jaume I, 32.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari