La Vall d'Uixó ofereix decoració nadalenca gratuïta als comerços

Aquest dijous i divendres podran recollir els 2,5 metres de moqueta roja i una planta nadalenca per als aparadors

La Vall d'Uixó ofereix decoració nadalenca gratuïta als comerços
10/12/2019 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó aposta un any més per la decoració nadalenca unitària dels comerços de la localitat, que consisteix en una moqueta roja de 2,5 metres i una planta nadalenca, tots dos elements finançats per la Regidoria de Comerç. Els comerços podran recollir el tiquet necessari per a rebre la decoració el dijous 12 i divendres 13 en la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, Comerç i Ocupació (Avinguda Jaume I, 34) en horari de 09.00 a 14.00 hores.

«Aquesta iniciativa es va iniciar l’any passat i van participar més de 300 comerços del municipi, i té l’objectiu que tots els aparadors de la ciutat lluïsquen una mateixa decoració durant aquestes dates tan assenyalades», explica el regidor de Comerç, Jorge García, qui assenyala la importància que la ciutadania realitze les seues compres nadalenques en els xicotets comerços de la Vall d’Uixó: «és la via ideal per a moure la nostra economia i perquè els diners es queden a la ciutat».

«Convidem a tots aquells comerciants que van participar l’any passat en la decoració unitària nadalenca al fet que ho tornen a fer enguany, i tots aquells comerços que encara no s’han adherit, són a temps de presentar les dades necessàries en la Regidoria de Comerç», destaca el regidor.

Quant a la Campanya Comercial de Nadal, que es presentarà divendres que ve 13 de desembre, el regidor avança que es tracta d’una campanya dirigida a fomentar les compres en el Mercat Municipal i en el xicotet comerç i estarà enfocada als més xicotets de la casa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari