La DGT reconeix el treball de quatre col·legis de la Vall d'Uixó per a implantar el Projecte Stars

La DGT reconeix el treball de quatre col·legis de la Vall d'Uixó per a implantar el Projecte Stars
20/01/2020 -

La Direcció General de Trànsit (DGT) ha entregat la medalla de plata del Projecte Stars al CEIP Centelles i la de bronze als CEIP Blasco Ibáñez, Cervantes i Assumpció, en reconeixement a la seua labor al llarg del 2019 en la implantació d’aquesta iniciativa de mobilitat sostenible, que ja fa dos anys que es desenvolupa.

La directora general de la DGT a la província de Castelló, Mercedes Peris, s’ha desplaçat a aquests quatre col·legis per a premiar-los i “donar-los l’enhorabona pel compromís de la comunitat educativa en la mobilitat segura, sostenible i saludable”.

A més Peris ha destacat “la col·laboració necessària” per a apostar “per un projecte que fa que la infància i adolescència utilitze mitjans de transport sostenibles, perquè és el primer pas per a adoptar aquest hàbit en la vida diària de tota la ciutadania”.

Per part seua, la regidora d’Educació, Carmen García, ha posat en valor que el Projecte Stars “és a llarg termini i de futur, però ja està donant els seus fruits, perquè estem aconseguint una ciutat més sostenible, més amable i més segura, amb espais públics per a les persones”.

CARRILS BICI

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha realitzat una “important inversió” en la creació de carrils bici “i els millorarem i a modificar el pla de mobilitat de la nostra ciutat, per a adaptar la infraestructura urbanística de la Vall d’Uixó a la nova realitat”, tal com ha expressat García.

L’objectiu és fomentar els desplaçaments urbans a peu, amb bicicleta, patins o patinets per la xarxa de carrils bici i connectar punts clau com els col·legis i instituts, plaça del Centre, centres de salut, Biblioteca… Per això en els pròxims mesos s’instal·laran aparcabicis en aquestes zones.

Per a finalitzar, la regidora d’Educació ha posat l’accent que “els xiquets i joves són els autèntics protagonistes del canvi en mobilitat sostenible a la nostra ciutat” i ha agraït el suport de la DGT, els champions de cada centre educatiu i el coordinador del Projecte Stars “perquè sense ells no seria possible portar-lo avance amb èxit”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari