La Vall d'Uixó presenta la programació per al Dia Internacional de Ciutats Educadores

«Escoltem la ciutat per a transformar-la» és el lema de la jornada que se celebrarà aquest divendres 29 de novembre

La Vall d'Uixó presenta la programació per al Dia Internacional de Ciutats Educadores
25/11/2019 -

LaRegidoria d’Educació de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la programació per al divendres 29 de novembre, en commemoració del Dia de Ciutats Educadores, xarxa internacional de la qual la Vall d’Uixó forma part des de 2015. Les activitats han sigut ideades per la societat civil, La Vall Innova i amb la implicació dels centres educatius.

La commemoració començarà a les 09.30 en la plaça de l’Ajuntament amb la lectura del manifest, seguit de l’activitat ‘Construïm la nostra Ciutat Educadora’, en la qual participarà l’alumnat d’infantil i primària. A la mateixa hora, començarà la pintada de grafitis que sempre es realitza per a celebrar aquest dia en el riu Belcaire, a càrrec de l’alumnat dels IES, al costat de grafiters locals.

A les 10.30 tindrà lloc el Flaix Mob ‘Ciutats Educadors’ en la plaça del Mercat, en el qual participarà l’alumnat dels tres instituts. «A més, a la Biblioteca Municipal s’instal·larà un panell amb el lema ‘Desitjos per a transformar la nostra ciutat’, en el qual la ciutadania podrà plasmar els seus suggeriments que, sens dubte, tindrem en compte», indica la regidora d’Educació, Carmen Garcia.

A les 15.00 es desenvoluparà una tertúlia en el programa Café de Pipa en la Cadena Ser de la Vall d’Uixó, en la qual participaran membres de la Comissió d’Accessibilitat, Associació de Mars i Parells d’Alumnes, Associació de Comerços, Associacions de Jubilats, Consell d’Infància, Regidoria d’Educació i la Vall Innova: «la tertúlia continuarà en el bar Zeppelin amb l’associació Parlem i amb l’alumnat de la Lliga Debat de secundària», apunta la regidora.

Per a finalitzar la jornada, se celebrarà el concert de Le Clerc, en les 22.00 hores, en la plaça El Parc, esdeveniment que forma part del conveni amb Escola Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari