La Vall d'Uixó continua bolcada en les activitats per a commemorar el Dia de la Pau

La Vall d'Uixó continua bolcada en les activitats per a commemorar el Dia de la Pau
31/01/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó continua realitzant activitats per a commemorar el Dia de la Pau i contra la Violència. En aquest cas, l’alumnat de 3r de primària dels col·legis de la localitat han participat en l’actuació de titelles ‘Xiquetes i xiquets de color’, mentre que l’alumnat de 3r d’ESO dels tres instituts ha gaudit d’un joc amb el format ‘Pasapalabra’, ambdues activitats impartides per Marta Pereira. En total, han participat més de 650 alumnes en aquests tallers de multiculturalitat.

“Es tracta d’activitats de sensibilització que tracten de reflectir la pluralitat i la diversitat de qualsevol classe”, explica la regidora de Serveis Socials, Marian Artero, qui assenyala que, mitjançant aquestes iniciatives, els alumnes “naturalitzen la diversitat i la integració de totes les persones, vinguen d’on vinguen i tinguen els costums que tinguen”.

A banda d’aquests tallers de multiculturalitat, també s’han realitzat altres activitats com l’obra de teatre ‘Mauthausen: la voz de mi abuelo’, la 5a Trobada Escolar a la plaça Mahatma Gandhi o l’exposició ‘Els murs de la vergonya: destruïm barreres, construïm pau’ al Palau de Vivel, la qual es pot visitar fins al 9 de febrer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari