L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ampliarà el Pla Resisteix als sectors relacionats amb els esdeveniments

Ja s’han abonat 384.000 de la primera fase destinada a l’hostaleria i restauració i a les activitats esportives, artístiques i turístiques

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ampliarà el Pla Resisteix als sectors relacionats amb els esdeveniments
13/04/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha abonat 384.000 euros del Pla Resisteix. En els pròxims dies aquesta quantitat aconseguirà els 420.000 euros, una vegada finalitze el termini addicional que s’ha donat a les persones que no havien presentat la documentació completa en primera instància. En total 165 empreses i autònoms de la ciutat es beneficien d’aquestes ajudes destinades als sectors de l’hostaleria, restauració i oci, activitats esportives i recreatives, activitats artístiques i d’espectacles i allotjament i activitats turístiques, ja que s’han vist obligades a tancar en els últims mesos.

L’alcaldessa, Tania Baños, ha anunciat que el Pla Resisteix s’ampliarà en una segona fase, amb 280.000 euros. Les ajudes seran de 1.500 euros per activitat econòmica més 100 euros per treballador/a (fins a un màxim de 10) i arribaran als sectors lligats als esdeveniments: moda, perruqueria i estètica, animació infantil, servei d’àpats, floristeries i pirotècnia, ja que són negocis que “encara que no han tancat sí que han patit especialment les conseqüències de les restriccions de la pandèmia”, ha explicat.

La previsió és que durant el mes d’abril s’aproven les bases d’aquesta segona fase del Pla Resisteix i s’anuncien els CNAE concrets i els terminis per a sol·licitar-los. Aquestes ajudes seran possibles gràcies a l’excedent de la primera fase del pla, que està cofinançat per l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana per a “pal·liar els efectes econòmics de la pandèmia de la Covid-19 i estar al costat dels sectors que més el necessiten en aquests moments”, ha apuntat l’alcaldessa.

Per a finalitzar, ha assenyalat que des de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó “sabem que no podem traure pit amb aquestes ajudes, perquè en molts casos són insuficients, però sí que suposen un esforç públic per, dins de les nostres possibilitats, estar al costat dels qui més estan patint una de les pitjors situacions de la nostra història recent”. Així, s’ha creat un equip de treball format pels serveis d’informàtica, econòmics i de desenvolupament local per a agilitar els tràmits i els pagaments.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari