El Pacte per l'Ocupació de la Plana Baixa inicia el servei Digitalitza't a la Vall d'Uixó

El Pacte per l'Ocupació de la Plana Baixa inicia el servei Digitalitza't a la Vall d'Uixó
24/01/2022 -

El Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa ha posat en marxa un servei itinerant d’alfabetització digital per a usuaris anomenat Digitalitza’t, que hui i demà al matí es presta a la Vall d’Uixó i fins a finals del mes de febrer visitarà la resta de municipis que integren el consorci. L’atenció demà es realitzarà en l’edifici de l’agència d’ocupació (ADL).

La presidenta del pacte i alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños, ha visitat aquest matí l’estand en el qual s’ofereix assistència a la ciutadania en matèria de digitalització: accés als tràmits administratius, obtenció del certificat digital, vida laboral i DARDE, entre altres. A més també s’informa dels recursos digitals per a l’ocupació i la formació.

El 27 i 28 de gener, Digitalitza’t visitarà l’Ajuntament d’Alfondeguilla i el 31 de gener i 1 de febrer el de la Llosa. Durant tot el mes de febrer també arribarà a Almenara, Moncofa, Xilxes, Nules, Eslida, Artana i la Vilavella, municipis membres del consorci del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa.

Per a sol·licitar cita prèvia amb aquest servei gratuït cal fer-ho a través del telèfon 964 91 70 70 o mitjançant el correu electrònic scatalan@activemlaplanabaixa.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari