Emsevall obri demà la inscripció per a crear una borsa de treball de barquers/es per a les Coves de Sant Josep

Emsevall obri demà la inscripció per a crear una borsa de treball de barquers/es per a les Coves de Sant Josep
08/02/2021 -

L’empresa pública Emsevall iniciarà demà, 9 de febrer, el procés de constitució d’una borsa de treball de barquers/as per als Coves de Sant Josep, amb la qual es cobriran necessitats temporals (baixes laborals, vacances, puntes de serveis, etc). Les bases es poden consultar ja en www.emsevall.es i es regeixen pels principis d’igualtat, mèrits i capacitat.

El conseller delegat d’Emsevall, Jorge García, ha assenyalat que l’entitat convocarà enguany diverses borses d’ocupació i la primera és la de barquers/as. Aquest és un perfil “molt específic i concret, que pràcticament només podem trobar en els Coves de Sant Josep”. Per això el procés de selecció inclourà un curs de formació.

La selecció es realitzarà valorant la formació acadèmica i professional, els criteris socials del candidat/a, l’experiència laboral i les competències requerides per al lloc a través d’una entrevista personal i una prova escrita desenvolupades a aquest efecte.

García ha destacat que els barquers i barqueres “són la cara dels Coves de Sant Josep i de la Vall d’Uixó perquè acompanyen als visitants durant tot el recorregut” pel riu subterrani, per la qual cosa és necessari “que presten el millor servei al turista”.

Per la situació de la pandèmia el procés d’inscripció per a formar part del procés serà telemàtic. Les persones interessades podran emplenar un formulari a partir de demà en l’apartat ‘Treballa amb nosaltres’ de la pàgina web www.emsevall.es. Posteriorment rebran un correu electrònic amb la confirmació, informació general, documentació necessària i terminis.

Emsevall és l’empresa pública de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó que gestiona els Coves de Sant Josep, la piscina municipal coberta i la neteja d’edificis municipals i col·legis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari