Emsevall crea dues borses de treball de neteja i socorrisme

arxiu

Emsevall crea dues borses de treball de neteja i socorrisme
12/03/2021 -

L’empresa pública Emsevall ha iniciat el procés de constitució de dues borses de treball d’operaris de neteja i socorristes amb la qual es cobriran necessitats temporals (baixes laborals, vacances, puntes de serveis, etc).

El conseller delegat d’Emsevall, Jorge García, ha assenyalat que l’entitat ha convocat enguany diverses borses d’ocupació i ha declarat que “es continua treballant per la transparència i la igualtat de condicions buscant sempre l’estabilitat financera de l’empresa que gestiona serveis tan importants per a la nostra ciutat”.

La selecció es realitzarà valorant la formació acadèmica i professional, els criteris socials del candidat/a, l’experiència laboral i les competències requerides per al lloc a través d’una entrevista personal i una prova escrita desenvolupades a aquest efecte.

Per la situació de la pandèmia el procés d’inscripció per a formar part del procés serà telemàtic. Les persones interessades podran emplenar del 15 al 29 de març un formulari en l’apartat ‘Treballa amb nosaltres’ de la pàgina web www.emsevall.es. Posteriorment rebran un correu electrònic amb la confirmació, informació general, documentació necessària i terminis.

Emsevall és l’empresa pública de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó que gestiona les Coves de Sant Josep, la piscina municipal coberta i la neteja d’edificis municipals i col·legis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari