L'exposició 'Dons Grans, Grans Dons' repassa la vida de 26 dones majors de 80 anys

L’Associació de Dons Clara Campoamor impulsa aquesta mostra que es podrà visitar al Palau de Vivel fins al 8 de març

L'exposició 'Dons Grans, Grans Dons' repassa la vida de 26 dones majors de 80 anys
07/03/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó contínua amb la programació d’activitats per a commemorar el 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Ahir es va inaugurar l’exposició ‘Dons Grans, Grans Dons’ que ha organitzat l’Associació de Dons Clara Campoamor. En ella apareixen fotografies i un xicotet resum de la vida de 26 dones majors de 80 anys que compten la seua experiència vital, amb moments feliços i uns altres molt durs. I és que, per la seua edat, totes elles han patit la guerra i la postguerra.

Dues dones centenàries, dones nascudes a la Vall d’Uixó i unes altres que arriben en els anys 50 i 60 d’altres comunitats autònomes per a treballar a la Fàbrica Segarra, dones del món de la cultura i del món empresarial… En total, 26 dones que l’Associació de Dons Clara Campoamor ha seleccionat pels seus perfils però també per proximitat o pertinència a l’associació. Però no deixa de ser una xicoteta mostra que pot continuar ampliant-se. Aquesta exposició podrà visitar-se al Palau de Vivel fins al 8 de març i forma part de la programació que la Regidoria d’Igualtat ha impulsat durant tot aquest mes.

Aquests dies també s’ha celebrat el Clínic de Futbol Femení Valenta i el ‘tardeo’ feminista amb els monòlegs de Chely Capità i aquest cap de setmana està previst un cinefòrum en el centre social del barri Carmadai (Big Eyes) i un altre en el Grup La Unió (La font de les dones), a més d’un menjar de germanor en el Roser i l’eixida dels autobusos a la manifestació del 28 de març a Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari