L'Ajuntament de la Vall d'Uixó celebra del 3 al 5 de setembre el Festival de Guitarra Estanislao Marco

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó celebra del 3 al 5 de setembre el Festival de Guitarra Estanislao Marco
31/08/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó celebrarà del 3 al 5 de setembre la primera edició del Festival de Guitarra Estanislao Marco. La programació està formada per concerts, tallers, la projecció d’un documental de la vida i l’obra del músic i un concurs de guitarra per als més joves. Les entrades podran adquirir-se gratuïtament a partir del dimarts 1 de setembre, a les 18.00 hores, en la pàgina web de l’Auditori, https://www.auditoriolavallduixo.es/.

“L’objectiu del festival és, d’una banda, fer una tasca didàctica amb la recuperació de la figura d’Estanislao Marco i, d’altra banda, promocionar la música entre els més joves, concretament la música de guitarra”, explica el regidor de Joventut, David Lluch.

El dijous 3 de setembre tindran lloc els tallers ‘Perquè no cal tocar relaxat’ i ‘Les diferents perspectives analítiques. Text i context’, així com el concert de Jorge Orozco i la projecció del documental ‘Memòries de Guitarra’. El divendres dia 4 se celebrarà el Concurs de Guitarra i el concert d’Àlex Garrobé i, finalment, el dissabte 5 tindran lloc les classes magistrals de Jorge Orozco i Àlex Garrobé, les classes magistrals online a càrrec de Raphaela Smits, el lliurament de premis als guanyadors i guanyadores del Concurs i un concert protagonitzat per aquests últims.

Els diferents actes comptaran amb totes les mesures de seguretat pertinents: ús obligatori de màscara, seients controlats amb les dades de cada persona, aforament molt limitat, separació de dos seients entre persones, entre altres accions.

“Cal agrair a l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, així com als col·laboradors i patrocinadors, per apostar per la cultura en aquests moments tan complicats”, assenyala el director artístic del festival, Jorge Orozco.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari