La Vall d'Uixó acull l'I Festival Internacional de Metalls Miguel de la Font

L’esdeveniment compta amb quatre actuacions públiques i gratuïtes, amb un gran concert de clausura en l’Auditori

La Vall d'Uixó acull l'I Festival Internacional de Metalls Miguel de la Font
23/12/2019 -

La Vall d’Uixó acollirà del 27 al 30 de desembre l’I Festival Internacional de Metalls Miguel de la Font, que compta amb quatre activitats públiques, màster classes de tuba, trompeta, trompa i trombó amb 19 professors i músics professionals de tota Espanya i assajos per al Festival Brassband.

La regidora de Cultura, Maria Cruces, i el director del festival, Félix García, han presentat aquesta primera edició que posiciona a la Vall d’Uixó “com una referència en esdeveniments musicals i culturals, com mereix una ciutat que té tres bandes de música i pràcticament en totes les famílies hi ha algun músic o algun xiquet que va a les escoles de música”.

La programació pública és gratuïta i començarà el divendres 27 de desembre amb un concert de jazz de Toni Belenguer Quintet a les 20.00 hores en el Pub Carmela. El 28 de desembre a les 18.30 hores tindrà lloc l’acte d’homenatge a Miguel de la Font, al costat del monòlit de la plaça del Centre dedicat a la seua figura. I el 29 de desembre l’església del Sant Ángel acollirà l’actuació ‘Trévol musical de quatre fulles’ d’Oniria.

El colofó serà el dilluns 30 de desembre a les 19.30 hores a l’Auditori Leopoldo Peñarroja, amb el concert Festival Brassband. Els músics seran dirigits per José Vicente Ramón i el convidat especial serà Rubén Simeó, trompetista i concertista internacional. L’entrada és amb invitació, que es pot aconseguir gratuïtament en la pàgina web de l’Auditori (www.auditoriolavallduixo.es).

Creus ha destacat que “com a José Vicente Ramón, Félix García i Alberto Sanfélix ens van fer aquesta proposta, decidim donar-la suport perquè és un festival obert a la ciutadania i amb activitats per a tots els públics, des de jazz en un pub, música antiga, l’homenatge en la remodelada plaça del Centre i el gran concert de clausura”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari