El I Festival de Nadal Pardals Deejays de la Vall d'Uixó promou la cultura segura amb sessions online del 24 al 27 de desembre

L’esdeveniment es podrà seguir per Facebook i posarà banda sonora a aquest Nadal en què les limitacions per la pandèmia obliguen a quedar-se a casa

El I Festival de Nadal Pardals Deejays de la Vall d'Uixó promou la cultura segura amb sessions online del 24 al 27 de desembre
16/12/2020 -

L’Associació Cultural Pardals Deejays i l’Ajuntament de la Vall d’Uixó han presentat el I Festival de Nadal Pardals Deejays, que tindrà lloc els dies 24 i 27 de desembre en format online. L’objectiu és “promoure la cultura musical a la nostra ciutat i posar banda sonora a aquest atípic i excepcional Nadal, en el qual les limitacions per la pandèmia ens fan quedar-nos a casa”, tal com ha explicat el president de la nova associació local, Diego Moreno.

Del 24 al 27 de desembre es podrà seguir gratuïtament el festival en la pàgina de Facebook de Pardals Deejays, en diversos horaris. Per exemple, el dia 24 hi haurà ‘tardeo’ i una sessió especial nocturna de 0.00 a 5.00 hores. El cartell compta amb DJ de la Vall d’Uixó, uns altres que han treballat en discoteques de la ciutat i algun convidat especial.

En aquest sentit, la regidora de Cultura, Maria Cruces, i el conseller delegat d’Emsevall, Jorge García, han donat l’enhorabona a Pardals Deejays “per constituir-se com a associació i per aquesta iniciativa de Cultura Segura”. Gràcies a ella aquest Nadal “es podrà gaudir de la música des de casa, de manera segura i adaptada a les circumstàncies”.

A més, han valorat que la Vall d’Uixó “sempre ha sigut exportadora de talent musical i els nostres DJ han estat en les discoteques més importants del territori”. I una vegada més han agraït la contribució de Pardals Deejays “perquè la gent es quede aquests dies a casa per a contenir la pandèmia de la Covid-19”.

El festival comptarà amb música per a tots els públics i de tots els estils, des d’electrònica, fins als 80 i 90 i actual. El line-up ho formen Abel K’Kaña, Abel López, Carlos Fas, Collin EF, Deibeat Márclar, Diego Moreno, DJ Patton, Dongi DJ, El Calb, Fermin DJ, Fran Corredera, Frash Deeper (Melody), Fred García, Javier Meliquero, Jetró, Josel (ACTV), Jota Massa, Juanvi Dimensió, Juanvi Taver, Julio Escriche, Kilian Martínez, Manmar, Markus, Moreno, Nino (NOD), Oscar Finito, Paco Moliner, Ramón Trance, Raul Carrasco, Ripa DJ, Saúl Corma, Serrano, Stivi, Toni Carrillo i Xemary DJ.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari