L'Ajuntament de la Vall d'Uixó reconeix als esportistes i clubs de la ciutat en la Gala de l'Esport

Els esportistes més destacats del 2019 han sigut Eduardo Riego i Mar Segarra i s’ha reconegut a Coral Falcó per la seua trajectòria

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó reconeix als esportistes i clubs de la ciutat en la Gala de l'Esport
08/02/2020 -

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha celebrat la III Gala de l’Esport en l’Edifici Cultural Leopoldo Peñarroja, on s’ha reconegut l’esforç i la dedicació d’esportistes locals de totes les edats i disciplines esportives. En total, s’han entregat 26 guardons en sis categories diferents. A més de l’entrega de premis, la gala ha comptat amb les actuacions de l’escola de dansa Rytme, de l’equip de fitkid del gimnàs Rodríguez, del club de Gimnàstica Artística Vall d’Uixó i del gimnàs Shotokan.

“Els clubs, les escoletes i les associacions esportives locals sempre tindran el suport de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, perquè continuaren apostant per l’esport com a mitjà de vida saludable, d’afavorir les relacions socials i de model de vida que fomenta el respecte, la tolerància i el companyerisme”, assenyala la regidora d’Esports, Mar Arzo, qui també ha destacat la importància de “lluitar per un esport lliure de discriminacions per gènere, raça o color de pell”.

En l’àmbit de l’Esport de competició oficial i d’alt nivell, el premi a Esportista més destacat de 2019 ha sigut per a Eduardo Riego i el d’Esportista més destacada per a Mar Segarra. D’altra banda, Mur i Castell ha sigut elegit com a club esportiu més destacat, Frederic Castelló va ser guardonat amb el premi a Entrenador més destacat i Yolanda Riego va rebre el reconeixement a Entrenadora més destacada.

La segona categoria de la nit era l’Esport promesa, on Yaiza Sáiz i Toni Martí van ser elegits com a esportistes més destacats. En l’àmbit de l’Esport escolar, la guanyadora del premi va ser Idaira Falcó, i en categoria masculina Nacho Serra.

Pel que fa a l’Esdeveniment esportiu més rellevant de 2019, el trofeu va ser per al Torneig Internacional de futbol sub15, organitzat pel Club la Vall. D’altra banda, Rafa Patón va rebre el guardó a Millor Fotografia d’un esdeveniment esportiu.

Com a novetat, aquest any s’ha creat una nova categoria: Esportista de l’any de cada club, en la qual cada entitat elegia al seu l’esportista o esportistes més destacats. En primer lloc, el BCS Trail d’Uixó va entregar el premi a Zenaida Fernández; el club Mur i Castell va reconèixer a Javier Martínez; el Club de Natació la Vall va elegir a Dúnia Bernat, Joan Silvestre i Àngela Medina com a guanyadores; l’Escola d’Atletisme va entregar el guardó a Abdelhakim Aoujil i a Maria Guzman; l’Escola de ciclisme Ángel Vicioso va escollir a Miranda Miravet i La Vall d’Uixó Bàsquet va entregar el premi a Josevi Porcar.

Seguint amb aquesta categoria, el gimnàs Rodríguez va elegir a tot l’equip de fitkid com a guanyadores. El mateix va ocórrer amb el Club de Gimnàstica Artística Vall d’Uixó, que va atorgar el reconeixement a totes les integrants de l’equip de competició. El Club de Tenis Uxó va guardonar a Valentina Salvador i a Maria Diago i, per últim, el gimnàs Shotokan va escollir com a guanyadores al seu equip de competició.

L’últim premi de la nit va ser el Reconeixement al Mèrit Esportiu Ciutat de la Vall d’Uixó, que va ser atorgat a Coral Falcó per la seva trajectòria en la disciplina de taekwondo i els seus mèrits esportius, com són l’Or al Campionat d’Europa l’any 1993, Or al Campionat del Món el 1994, diversos ors al Campionat d’Espanya, Bronze al Campionat del Món de 1995, Plata a la Copa d’Espanya i l’Or a l’Open de Dinamarca, entre molts altres guardons.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari