La Generalitat Valenciana inverteix 1,4 milions d'euros en les obres de millora del CEIP Eleuterio Pérez i CEIP Recaredo Centelles de la Vall d'Uixó

La Generalitat Valenciana inverteix 1,4 milions d'euros en les obres de millora del CEIP Eleuterio Pérez i CEIP Recaredo Centelles de la Vall d'Uixó
24/12/2020 -

El secretari autonòmic d’Educació de la Generalitat Valenciana, Miquel Soler, ha visitat aquest matí les obres del Pla Edificant que s’estan realitzant a la Vall d’Uixó. Així, al costat de l’alcaldessa, Tania Baños, i a la regidora d’Educació i primera tinenta d’alcaldessa, Carmen García, ha conegut els treballs que s’estan escometent en el CEIP Eleuterio Pérez i en el CEIP Recaredo Centelles.

Aquesta visita s’ha celebrat en el primer dia de les vacances escolars en compliment de la normativa de la Covid-19. A més també ha tingut lloc una reunió de treball a l’ajuntament, per a fer seguiment del Pla Edificant que actualment té dues obres en marxa, dues més delegades (CEIP La Moleta i CEIP Colonia Segarra) i sis sol·licitades i en tràmits per a ser acceptades.

En total, més de 3,5 milions d’euros d’inversió “per a dignificar les infraestructures educatives després de molts anys de deixadesa”, tal com han destacat. Aquest pla de millora i construcció de centres educatius suposa “la millor manera de defensar l’educació pública, que és la que ens fa iguals a totes i tots”.

La reforma dels banys d’infantil i primària i la substitució del clos perimetral del CEIP Eleuterio Pérez ja està finalitzada i tan sols falten uns detalls en el gimnàs. Aquesta rehabilitació ha suposat una inversió de 288.000 euros i estarà acabada abans de final d’any.

En el CEIP Recaredo Centelles, la inversió és d’1.116.000 euros i amb ella “complim amb una reivindicació des de fa 20 anys de la comunitat educativa”. Així, s’han reformat els banys de l’edifici de primera i s’està construint un ascensor i un nou aulari d’infantil, que comptarà amb set aules, pati individual, una aula multiusos i una zona comuna. Tots els espais estaran adaptats per a diversitat funcional.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari