La Generalitat i la Vall d'Uixó avancen en la construcció del pont que permetrà ampliar el sòl industrial

La Generalitat i la Vall d'Uixó avancen en la construcció del pont que permetrà ampliar el sòl industrial
26/07/2022 -

La consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, ha destacat que el pont que unirà les àrees de la Mesquita i Belcaire de la Vall d’Uixó “és una infraestructura que va més enllà de millorar la mobilitat entre polígons industrials perquè suposarà un important empenyiment per al desenvolupament econòmic de tota la zona”.

Després de la signatura del conveni entre la Generalitat i l’Ajuntament de la Vall d’Uixó per a la construcció d’aquest pont, la consellera ha assenyalat que “es materialitza un avanç essencial per a la ciutat” amb un doble vessant, d’una banda, “es millorarà la mobilitat, i per un altre, es generaran nous llocs de treball que permetran que els ciutadans i ciutadanes puguen dissenyar nous projectes de vida”.

Així mateix, ha recordat que per al president de la Generalitat, Ximo Puig, “és vital en aquesta legislatura potenciar el desenvolupament econòmic, potenciar les nostres empreses que són les que creguen veritablement riquesa i des de la Generalitat, des del primer dia, estem treballant per a millorar tots els indicadors de la Comunitat Valenciana i l’estem aconseguint”.

Rebeca Torró també ha subratllat la importància de la col·laboració entre administracions, com en aquest cas Generalitat i Ajuntament, per a poder dur a terme projectes que “facen avançar i millorar la qualitat de vida de la ciutadania”.

Per part seua, l’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños, ha ressaltat la importància d’aquest conveni que permetrà ampliar el polígon industrial, tindre més sòl per a més empreses i més ocupació.

Segons estableix el conveni, la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat finançarà amb 1.410.000 euros la construcció d’un pont sobre el riu Belcaire a la Vall d’Uixó que unisca les dues àrees industrials, els polígons La Mazquita i Belcaire, i evite que el trànsit per l’A7.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari