La Grossa de Nadal de 'Jo compre a la Vall' sorteja un premi valorat en 5.500€

La Grossa de Nadal de 'Jo compre a la Vall' sorteja un premi valorat en 5.500€
09/11/2021 -

La Grossa de Nadal de l’associació Jo compre a la Vall és enguany solidària. Al costat de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó i a Càritas han presentat aquesta campanya amb el lema ‘Per a Grossa la nostra’ que sorteja un premi amb regals valorats en més de 5.500 € de més de 100 comerços i establiments locals associats.

La presidenta de Jo Compre a la Vall, Eva Botías, ha explicat que aquesta acció comercial nadalenca consisteix en la venda de paperetes amb un donatiu de 2 € en els establiments associats. El 50% de la recaptació revertirà en Càritas perquè es donarà en productes que necessiten per a ajudar a les persones que atén regularment, especialment menjar i roba. Aquests articles es compraran en el comerç local.

I la papereta el número de la qual coincidisca amb el premiat en la Loteria de Nadal rebrà el gran premi de l’associació “i la persona guanyadora eixirà pentinada, vestida, menjar i amb un gran nombre d’atractius regals”, ha afirmat Botías, qui ha animat a tots els vallers i valleres a sumar-se a aquesta iniciativa comercial i benèfica.

El director de Càritas de la Vall d’Uixó, Pasqual Andrés, ha agraït la col·laboració de Jo compre a la Vall i de l’Ajuntament i ha demanat “que la gent participe, perquè és un donatiu xicotet, però que servirà per a ajudar a moltes persones”. Actualment, Càritas atén 279 famílies en el banc d’aliments i a 40 famílies en el banc de roba, a més de prestar els serveis de dutxes per a transeünts i d’inserció laboral.

Per a finalitzar, el regidor de Comerç, Jorge García, ha destacat que la campanya ‘Per a Grossa la nostra’ és “molt potent i té un doble benefici”, d’una banda “el suport als comerços locals” i per una altra “l’ajuda a una entitat com Càritas que fa una gran faena amb les persones que més el necessiten”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari