La Vall d'Uixó celebrarà Halloween amb activitats en les Coves de Sant Josep i la Senda de Quistel

La Vall d'Uixó celebrarà Halloween amb activitats en les Coves de Sant Josep i la Senda de Quistel
22/10/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta les activitats de Halloween per als dies 31 d’octubre i 1 de novembre, que es desenvoluparan a les Coves de Sant Josep i a la Senda de Quistel, complint amb tots els protocols sanitaris. Les activitats són les visites tematitzades a les Coves i el Passatge Interactiu a la Senda de Quistel, ambdues ambientades en la pel·lícula Pirates del Carib.

“A causa de l’èxit rotund de l’edició de 2019, enguany realitzem la segona entrega de la visita tematitzada a les Coves, els dies 31 d’octubre i 1 de novembre en horari d’11.00 a 18.00 hores; les entrades s’han d’adquirir a la web www.covesdesantjosep.es”, explica el conseller delegat d’Emsevall, Jorge Garcia, qui també destaca que, els dies 31 d’octubre i 1 de novembre es portaran a terme edicions especials d’espeleokayak ambientades en Pirates del Carib.

D’altra banda, el regidor de Joventut, David Lluch, ha explicat en què consisteix el Passatge Interactiu a la Senda de Quistel del 31 d’octubre: “serà un recorregut on s’hauran de superar proves físiques i mentals, en grups reduïts de 10 persones. L’horari serà d’11.00 a 17.00 hores i cal reservar les entrades de forma gratuïta al telèfon 657 814 518 a partir del dilluns”.

Totes les activitats compleixen amb les mesures de seguretat pertinents i decretades per les autoritats sanitàries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari