La Vall d'Uixó organitza una visita guiada sobre cementeris i necròpolis

El dissabte 2 de novembre a les 17.00 hores s’ha programat una edició especial del cicle ‘Nits d’històries i historietes

La Vall d'Uixó organitza una visita guiada sobre cementeris i necròpolis
28/10/2019 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha organitzat el dissabte 2 de novembre una activitat turística, cultural i patrimonial gratuïta. A les 17.00 hores eixirà des de la parròquia delCrist del Calvari (Carbonaire), coneguda anteriorment com a Sant Sepulcre, una edició especial del cicle ‘Nits d’històries i historietes’ sobre “cementeris, necròpolis i llocs d’enterrament de totes les civilitzacions que han passat per la nostra ciutat des de la prehistòria”, tal com ha explicat el regidor de Turisme, Jorge García.

Sota el títol ‘Això no és Jalogüin’ s’ha programat un nou recorregut guiat de dos quilòmetres i quasi tres hores de duració “per a conéixer 5.000 anys d’història, explicar tradicions funeràries antigues i actuals i visitar les tombes de personatges importants de la nostra història”. La ruta finalitzarà en el Cementeri Municipal al voltant de les 20.00 hores i oferirà “dades interessants i desconegudes” i serà “molt didàctica”.

García ha destacat que el cap de setmana de Tots els Sants “està ple d’accions turístiques”, fent esment a les visites especials als Coves de Sant Josep del dijous 31 d’octubre i divendres 1 de novembre. Aquestes passades estaran ambientades en la pel·lícula ‘Pirates del Carib: la maledicció de la Perla Negra’ i “fugen del gènere del terror per a fer-los aptes a un públic familiar i de totes les edats”.

El dijous 31 d’octubre hi haurà cinc torns de visites teatralitzades (19.00, 20.00, 22.00, 23.00 i 0.00 hores) amb una duració aproximada de 50 minuts. I el divendres 1 de novembre hi haurà set torns de visites tematitzades (10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 15.30, 16.30 i 17.30 hores), també durant 50 minuts. Les últimes entrades disponibles es poden comprar en la pàgina web www.covesdesantjosep.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari