La Vall d’Uixó presenta el I Festival Internacional de Guitarra Estanislao Marco

La Vall d’Uixó presenta el I Festival Internacional de Guitarra Estanislao Marco
20/01/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta el I Festival Internacional de Guitarra Estanislao Marco, que tindrà lloc del 2 al 5 de juliol de 2020. La programació completa es presentarà el divendres 24 de gener, a les 19.30 hores, en el Palau de Vivel, on també es projectarà un documental sobre la vida i l’obra del músic valler. El festival l’organitza, amb col·laboració de l’ajuntament, l’Associació Cultural Estanislao Marco.

«El festival té dos objectius principals: recuperar la figura d’Estanislao Marco, un dels músics més importants en la història del nostre municipi, i fomentar la participació dels joves amb el concurs de guitarra per a l’alumnat de conservatori a diversos nivells», explica el regidor de Joventut, David Lluch, qui destaca que també es realitzaran concerts, masterclass i tallers.

Estanislao va viure gran part de la seua vida a València, encara que va mantenir sempre el contacte amb la Vall amb nombroses activitats, com va ser la Rondalla Segarra, antecedent de l’actual Rondalla Vallera.

Com indica Jorge Orozco, membre de l’associació cultural, un dels objectius del festival és recuperar la figura històrica del valler, així com promocionar el món de la guitarra a través del concurs per a joves intèrprets. «El concurs comptarà amb quatre categories i un total de vuit premis; a més, durant el festival tindrem convidats de luxe com grans mestres internacionals», explica Orozco, qui agraeix a l’ajuntament i a les entitats col·laboradores pel seu suport i compromís.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari