Arranca l'última fase per a instal·lar fibra òptica en els polígons de la Vall d'Uixó

Les obres estan finançades en 120.000€ per la Generalitat Valenciana i en 80.000€ per l’Ajuntament de la Vall d’Uixó

Arranca l'última fase per a instal·lar fibra òptica en els polígons de la Vall d'Uixó
14/11/2019 -

Les obres prèvies de condicionament per a la instal·lació de la fibra òptica en els polígons industrials de la Vall d’Uixó finalitzaran a la fi del mes de novembre. Es tracta d’una obra subvencionada amb 120.000 € de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), organisme de la Generalitat Valenciana, i amb l’aportació de 80.000 € per part de l’Ajuntament.

«Era una qüestió prioritària i necessària per a poder dotar a les nostres empreses d’un millor servei d’internet i que així puguen ser més eficients i no tindre més problemes amb el funcionament de la xarxa», destaca l’alcaldessa de la localitat, Tania Baños, qui assenyala que es tracta d’un problema compartit amb la resta de municipis del territori valencià.

En finalitzar aquestes obres, el següent pas és que una empresa del sector privat aposte per cablejar tant el Polígon Belcaire com el polígon La Mesquita i Vernitxa. Uns contactes que ja han començat amb diverses operadores perquè siguen una realitat en 2020. A més, l’alcaldessa afig que la col·laboració entre el sector privat i el sector públic és «just el que necessita el poble de la Vall d’Uixó».

El director territorial d’Economia, José Vicente Andrés, assegura que aquesta línia de subvencions de la Conselleria d’Economia Sostenible està dirigida a potenciar els polígons industrials: «és una vella demanda de les empreses de la Vall d’Uixó disposar de millors recursos per a ser competitius; s’ha de continuar lluitant perquè aquest municipi tinga empreses competitives, fortes i dinàmiques».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari