L'Ajuntament de la Vall d'Uixó instal·la 45 noves lluminàries en l'avinguda Sud-oest

La instal·lació de la nova il·luminació suposa un estalvi d’energia de més del 66%

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó instal·la 45 noves lluminàries en l'avinguda Sud-oest
27/07/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha finalitzat la substitució i renovació de l’enllumenat públic de l’Avinguda Sud-oest, instal·lant 45 noves lluminàries per solucionar l’inconvenient que suposava la falta de llum en la zona, degut a les característiques urbanístiques amb grans arbres i molta separació entre la illa central i les vorereres.

Fa uns mesos, quan es va realitzar la substitució de l’antiga lluminària de sodi per tecnologia Led, es va detectar absència de llum rebotada en les façanes que, conseqüentment, deixava fosques zones d’aparcament i accés als habitatges. És per això que s’han instal·lat aquestes noves 45 lluminàries, que consisteixen en un enllumenat lateral en la façana i sobre columna en alguns casos (prop del CEIP Ausiàs March i del Conservatori).

“Aquesta actuació, a més de millorar el sistema d’il·luminació del nostre municipi, suposa un estalvi en el consum d’energia i un pas més cap a la sostenibilitat mediambiental: amb l’il·luminació anterior, el consum era de 25.000 W, mentre que amb l’il·luminació actual, incloses les 45 noves lluminàries, el consum és de 8.420 W, el qual suposa un estalvi del 66%”, explica el regidor d’Urbanisme, Javier Ferreres.

Una de les pròximes millores en aquest àmbit és la telegestió, que permetrà augmentar l’estalvi d’energia mitjançant el control individual en cada lluminària depenent de les necessitats de cada espai.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari