La Generalitat Valenciana realitzarà millores a la Vall d'Uixó amb una inversió de 306.000 euros

La Generalitat Valenciana realitzarà millores a la Vall d'Uixó amb una inversió de 306.000 euros
17/02/2020 -

El vicepresident segon de la Generalitat Valenciana i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, ha mantingut aquest matí una reunió de treball amb l’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños, i la regidora d’Habitatge i primera tinenta d’alcaldessa, Carmen García, en la qual s’ha posat l’accent en la necessitat de treballar conjuntament entre les dues administracions “per a millorar el parc d’habitatge públic i continuar dignificant la vida de les persones”, han assenyalat.

De fet, després de la trobada s’ha anunciat una inversió autonòmica de 306.000 euros per a realitzar aquest mateix any diversos treballs de rehabilitació en Jesús Obrero (Colònia Sant Antoni) i la Moleta. “Els governs de progrés no entenem l’habitatge com una mercaderia més sinó com un dret humà bàsic”, ha destacat l’alcaldessa, qui ha posat en valor el treball realitzat des de la Regidoria d’Habitatge, creada en 2015, i que va posar en marxa el primer protocol antidesnonaments i un pla de rehabilitació de façanes, entre altres.

Per part seua, la regidora de l’àrea ha valorat positivament la reunió de treball, després de la qual han visitat la Colònia Sant Antoni. En aquesta zona “estem treballant des de fa tres anys com a àrea de rehabilitació i regeneració urbana i posarem tots els nostres esforços perquè la Conselleria destine els diners necessaris per a dignificar integralment tot el barri”. Per això l’Ajuntament de la Vall d’Uixó sol·licitarà acollir-se a les ajudes ARRUS que la Generalitat Valenciana llançarà a principis del mes de març.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari