La Machacá – Trofeu Ciutat de la Vall d'Uixó cita a 400 esportistes aquest diumenge 20 de febrer

La prova de BTT eixirà a les 9.00 hores de la plaça del Parc i comptarà amb participants de molts punts de la geografia nacional

La Machacá – Trofeu Ciutat de la Vall d'Uixó cita a 400 esportistes aquest diumenge 20 de febrer
14/02/2022 -

La Machacá – Trofeu Ciutat de la Vall d’Uixó cita aquest diumenge a 400 esportistes en la seua setena edició. La regidora d’Esports, Mar Arzo, i Guillermo Torres i Joaquín Barrachina, en representació del club BTT Piqueu-vos, han presentat aquest esdeveniment que s’ha consolidat i ja atrau participants de molts punts de la geografia nacional.

En aquest sentit, la regidora d’Esports ha agraït a BTT Piqueu-vos “la seua aposta per portar als millors esportistes d’aquesta modalitat fins a la Vall d’Uixó”. Enguany, després de l’aturada del 2021 obligat per la pandèmia, seran 400 els participants. 80 d’ells locals, la qual cosa mostra “l’afició que existeix a la nostra ciutat a aquest esport”.

La prova eixirà el 20 de febrer a les 9.00 hores des de la plaça del Parc. La fase d’inscripció ha superat les expectatives del club, tal com han reconegut Torres i Barrachina: “en la primera mitja hora ja hi havia 100 inscrits i dues setmanes abans de la carrera ja teníem totes les places cobertes”. Els 300 primers inscrits rebran un mallot.

Enguany hi haurà participants d’Albacete, Alacant, Barcelona, Illes Balears, Conca, Osca, Madrid, Tarragona, Múrcia, Terol o València. Això per als representants del club és “un reconeixement al treball que realitzem des de fa set anys”. El recorregut serà pel terme municipal de la Vall d’Uixó i sempre amb vista a la ciutat.

Per a finalitzar, tant Arzo com els membres del BTT Piqueu-vos han animat als vallers i valleres a gaudir d’aquest matinal i els han convidat “a eixir a animar als participants”. Des de l’Ajuntament s’ha mostrat el suport a la Machacá – Trofeu Ciutat de la Vall d’Uixó, pel foment de l’esport i la projecció nacional de l’esdeveniment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari