La Policia Local de la Vall d'Uixó compta amb 40 nous walkie-talkie connectats amb la resta de forces de seguretat i emergències

Enguany també s’ha millorat la seguretat de la reguarda, s’ha adquirit un nou 4×4 híbrid i els agents han estat en primera línia contra la Covid-19

La Policia Local de la Vall d'Uixó compta amb 40 nous walkie-talkie connectats amb la resta de forces de seguretat i emergències
17/12/2020 -

La Policia Local de la Vall d’Uixó compta amb 40 nous walkie-talkies tetra, connectats a la xarxa Condes de la Generalitat Valenciana que els permet estar en contacte directe i coordinar-se amb la resta de forces de seguretat i d’emergències. Així, es renova el material existent i també s’incorporen 5 noves tauletes digitals connectades amb el sistema de gestió policial per a facilitar el treball dels agents en la via pública.

El regidor de Policia de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, Javier Ferreres, ha destacat que amb aquesta inversió “continuem modernitzant els dispositius i sistemes que utilitzen els nostres agents i adaptant-nos a les noves tecnologies i necessitats”, amb l’objectiu final de “prestar un millor servei a la gent quan ens necessita”.

Enguany també s’han realitzat millores de seguretat en la reguarda, ja que s’ha cobert el pati en el qual s’aparquen les motocicletes i les bicicletes elèctriques. Gràcies a aquesta reforma també s’ha acabat amb un problema de filtracions i humitats quan plovia “i ara els vehicles estan més protegits”, ha assenyalat l’edil. També s’ha adequat una zona de menjador a l’interior de les instal·lacions.

En aquest 2020 marcat per la pandèmia de Covid-19 cada agent de la Policia Local ha rebut màscares homologades, reutilitzables i personalitzades. A més s’ha adquirit un nou 4×4 híbrid “per a mantenir la flota de vehicles en bones condicions per a prestar el servei que la ciutadania es mereix i requereix”. L’any vinent, amb el pressupost municipal del 2021, està previst renovar les motocicletes i adquirir radars pedagògics (que marquen la velocitat de pas) i un etilòmetre.

Ferreres ha destacat “la gran labor” que la Policia Local i Protecció Civil han realitzat “enguany tan complicat per la pandèmia” no sols “pel treball professional en primera línia contra la Covid-19 sinó també per la seua empatia i acompanyament durant els mesos més durs del confinament”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari