La Vall d'Uixó realitza 1.484 serveis de recollida a domicili de voluminosos enguany

La Vall d'Uixó realitza 1.484 serveis de recollida a domicili de voluminosos enguany
06/07/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha realitzat 1.484 serveis de recollida a domicili de voluminosos enguany (de gener a juny). El regidor de Sostenibilitat i segon tinent d’alcaldessa, Fernando Daròs, ha explicat que es tracta d’un servei gratuït que “està funcionant molt bé i que és molt còmode, perquè només cal telefonar i concertar un dia i hora perquè passen a recollir les andròmines a la porta de casa”.

Des de fa dos anys no es poden depositar voluminosos en la via pública ni el primer dilluns del mes ni cap altre dia. Així, està prohibit “deixar-los al carrer o al costat dels contenidors, perquè dona mala imatge, genera problemes d’accessibilitat en les voreres i es converteix en un focus de brutícia i d’insalubritat”, ha assenyalat Daròs.

La ciutadania disposa de dues alternatives gratuïtes per a desfer-se de “les coses que ja no volem o no necessitem”. D’una banda, acudir a l’Ecoparc, que amb la targeta verda “se sumen punts i s’aconsegueixen descomptes en el rebut del Consorci de Residus per a l’any següent”. D’altra banda, telefonar perquè ho recullen a domicili.

El telèfon per a sol·licitar aquest servei gratuït és el 964690247. I encara que ja s’han repartit en diverses ocasions fullets i imants informatius pels habitatges de la Vall d’Uixó, el número està imprés en tots els contenidors de residus urbans sòlids (el de color verd fosc) perquè siga fàcil de trobar i estiga sempre accessible.

El nombre de crides de recollida supera el de voluminosos abandonats en la via pública, amb una mitjana de 247 serveis mensuals. No obstant això, l’edil de Sostenibilitat ha afirmat que “encara queda molt per conscienciar, perquè és cosa de totes i tots tindre una ciutat més neta i amable”. Per això, també es demana col·laboració ciutadana perquè si es veu alguna acció indeguda s’avise a la Policia Local.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari