La Vall d'Uixó invertirà 200.000 € en la millora del seu desenvolupament industrial en Mesquita

La Vall d'Uixó invertirà 200.000 € en la millora del seu desenvolupament industrial en Mesquita
24/03/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó destinarà 200.000 € a la millora del polígon industrial la Mesquita a través d’una subvenció de la Conselleria d’Economia, que aporta 165.000 €. L’alcaldessa de la ciutat, Tania Baños, ha recalcat que “aquesta inversió es troba dins dels objectius i dels eixos més importants que el govern de la ciutat es va marcar per a aquesta nova legislatura, que és el desenvolupament industrial“.

L’actuació es durà a terme en cinc línies diferents per a modernitzar i potenciar aquesta àrea industrial de la Vall d’Uixó. En primer lloc, Baños ha destacat la instal·lació de càmeres de vigilància connectades permanentment amb la Policia Local “per a garantir la seguretat de les empreses” i la creació d’una central de dades. D’altra banda, s’adequarà la cartelleria institucional per a millorar l’orientació en la zona i es renovarà la senyalització vertical i horitzontal.

Dins d’aquesta inversió també “s’arreglarà la xarxa d’aigua potable, que estava donant problemes en algunes zones i és necessari que estiga en bones condicions perquè l’aigua és una matèria primera per a moltes empreses”. Finalment s’embelliran les zones verdes per a tindre una àrea industrial més amable, integrada amb l’entorn i amb una imatge òptima.

Tania Baños ha informat que aquesta inversió se suma a les millores realitzades l’any passat “quan a pesar de la pandèmia es van adequar i van asfaltar els accessos del polígon la Mesquita i es va instal·lar fibra òptica en el Polígon Belcaire”, aquesta última també gràcies a una subvenció autonòmica. Des de l’alcaldia de la Vall d’Uixó ha assegurat que el govern municipal continuarà treballant en els polígons per a “deixar arrere els anys d’abandó del govern conservador”.

Cal recordar que l’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha avançat en els últims mesos els tràmits per a constituir l’EGM (entitat de gestió i modernització) “per a poder treballar juntament amb les empreses de les nostres àrees empresàries per a desenvolupar projectes importants”. Per a finalitzar, Tania Baños, ha garantit que el consistori està apostant per la indústria perquè “és el sector més resistent enfront de les crisis i el que més valor afegit emet a l’economia productiva de la nostra ciutat i el nostre territori”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari