La Vall d'Uixó i la Caixa Sant Vicent repartiran 7.000 € en bons per al comerç local

La Vall d'Uixó i la Caixa Sant Vicent repartiran 7.000 € en bons per al comerç local
06/04/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó i la Caixa Sant Vicent han conjuminat forces per a repartir 7.000 € en bons per a gastar en els diferents comerços de la localitat associats en Jo Compre a la Vall. L’entitat bancària sorteja cada any premis econòmics durant el dia de Sant Vicent Ferrer, en la cita coneguda com el ‘dia de l’estalvi’ i enguany “hem decidit que els xecs s’hagen d’invertir en els comerços de la ciutat per a ajudar-los en aquests moments”, afirma Alberto Almazán, director general de la Caixa Sant Vicent.

Els socis i clients de l’entitat bancària participaran en el sorteig dels xecs que se celebrarà el dia 12 d’abril dins de les festes patronals de Sant Vicent, tal com ha manifestat el president de les festes, Carlos García. Des de Jo Compre a la Vall han agraït la iniciativa a la caixa i, en veu del seu president, Miguel Ortega, han animat als comerços de la ciutat a adherir-se a l’associació que “ja formem 200 negocis de la Vall d’Uixó”.

El regidor de Comerç, Jorge García, ha agraït “la implicació que demostren amb l’economia local els comerços, la Caixa Sant Vicent i les festes patronals”. García ha destacat que aquesta mesura ajudarà a facilitar el flux de l’economia de la Vall d’Uixó i ha recalcat “que tant les festes com els comerços s’han reinventat i han col·laborat entre ells per a ajudar-se tant com siga possible en aquests moments complicats per la pandèmia de la Covid-19”.

Les festes patronals de Sant Vicent Ferrer han programat una sèrie d’actes del 9 al 18 d’abril prevalent les activitats virtuals i no presencials a causa de la situació de pandèmia. El president ha fet una crida a la responsabilitat dels vallers i valleres “per a poder garantir que en 2022 la ciutat tinga unes celebracions com mereix”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari