La Vall d'Uixó destinarà 8.500 euros a la compra de llibres per als biblioteques en el comerç local

La Vall d'Uixó destinarà 8.500 euros a la compra de llibres per als biblioteques en el comerç local
25/11/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha rebut tres subvencions de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport per a millorar el fons bibliotecari i les instal·lacions de la Xarxa de Biblioteques Municipals. La regidora de Cultura, Maria Cruces, ha destacat que gràcies a aquestes ajudes que ascendeixen a 23.013 euros “prestarem un millor servei als usuaris i usuàries”.

La primera subvenció és per a l’adquisició de material bibliogràfic per un import de 15.300 euros. 8.500 euros es destinaran a comprar llibres en les cinc llibreries de la Vall d’Uixó “per a fer costat al comerç local, que ho està passant malament en aquests moments”. Els 6.800 euros restants s’invertiran en editorials i distribuïdores valencianes.

A més, ha rebut 5.500 euros per al foment d’activitats d’animació lectora i 2.150 euros per a la renovació de mobiliari i ordinadors. Unes ajudes que “posen en valor la gran faena que realitza l’equip de la biblioteca per a oferir un bon servei i organitzar activitats culturals per a tots els públics”.

La Xarxa de Biblioteques Municipals també ha rebut el Premi María Moliner que atorga el Ministeri de Cultura, valorat en 2.000 euros per a l’adquisició de material bibliogràfic per a la Biblioteca Mª Dolores García, l’Agència de Lectura del barri Toledo i l’Agència de Lectura del barri Carbonaire.

El reconeixement nacional és per al projecte ‘Biblioteca-Escola’ que es realitza anualment “per a promocionar la lectura en col·laboració amb els col·legis públics”, ha destacat Creus. Aquest curs la campanya ha girat entorn del personatge del Gegant Pegabrams.

L’activitat a les biblioteques continua en marxa, amb totes les mesures de seguretat i prevenció de la pandèmia de Covid-19. El mes de desembre es realitzarà una activitat en xarxes socials amb Papà Noel, amb el qual els xiquets i xiquetes podran interactuar i fer preguntes i també realitzarà recomanacions literàries nadalenques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari