La Vall d'Uixó celebra aquest 2021 un 8-M diferent però igual de reivindicatiu

La Vall d'Uixó celebra aquest 2021 un 8-M diferent però igual de reivindicatiu
01/03/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat el programa per a commemorar el Dia Internacional de la Dona. La regidora d’Igualtat, Francesca Bartolomé, ha fet l’ullet a la campanya dient que “encara que enguany no siguem als carrers se’ns escoltarà igual de fort”.

Bartolomé destaca que aquest any a causa de la pandèmia no es podran fer actes multitudinaris, però “que gràcies a la col·laboració amb altres regidories el 8-M serà tan reivindicatiu com sempre”. L’edila ha comentat que l’AA.VV del Carbonaire ha organitzat un concurs de poesia, dibuix i fotografia. Juntament amb la participació de la regidoria de Cultura s’ha creat un concurs de Tik-Tok.

D’altra banda, aquest divendres l’Associació Clara Campoamor ha preparat una xarrada sobre precarietat laboral a la Biblioteca Municipal. El dilluns 8 es desplegarà una pancarta a l’Ajuntament i es llegirà la moció aprovada pel ple del consistori en un acte que no serà obert al públic. Finalment des del 12 al 27 de març es podrà visitar al Palau dels Marquesos de Vivel una exposició organitzada per l’Associació Amics de la Vall.

La regidora de Dinamització de Barris, Elena Pérez, ha presentat el vídeo que s’ha preparat juntament amb la Comissió de la Dona i en el qual han participat totes les associacions veïnals de la Vall d’Uixó. Pérez ha destacat que els barris han volgut ser presents enguany “per a continuar lluitant per una igualtat real en tots els sentits i tots els àmbits”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari