L'Ajuntament de la Vall d'Uixó obri la matrícula per al segon quadrimestre de la Universitat Popular

Al febrer comencen nous cursos i tallers i la inscripció estarà oberta del 10 al 14 de gener

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó obri la matrícula per al segon quadrimestre de la Universitat Popular
07/01/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó obri el dilluns 10 de gener la matrícula per al segon quadrimestre de la Universitat Popular, en la qual s’inicien nous cursos i tallers quadrimestrals. La regidora de Serveis Socials, Marian Artero, ha recordat que al setembre “va començar un nou projecte i es va recuperar la presencialitat i la resposta de participació ha sigut molt bona”.

En l’àrea d’esport i oci comencen al febrer taitxí, chi-kung, ioga, balls moderns, gimnàstica de manteniment i running. En l’àrea artística i artesanal s’ofereix oli i textures, punta de boixets i customització de roba (novetat, molt divertida i amb un enfocament transgeneracional). I també hi ha places disponibles en el club de lectura intergeneracional i en Espais de Famílies.

La matrícula es podrà realitzar del 10 al 14 de gener en el Centre Social de Les Llimeres en horari d’11.00 a 13.00 hores. Tots els cursos i tallers “comptaran amb totes les mesures de seguretat i prevenció de la pandèmia”, ha assenyalat Arter. També ha donat les gràcies a les regidories de Cultura, Esports, Joventut i Educació, EPA i a les associacions de veïns que col·laboren.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari