L'Ajuntament de la Vall d'Uixó habilita una sala d'estudi en la EPA

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó habilita una sala d'estudi en la EPA
23/01/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó habilitarà a partir del 27 de gener una sala d’estudi a l’Escola d’Adults Jordi de Sant Jordi (EPA), complint amb “una reivindicació generalitzada dels estudiants de la nostra ciutat, sobretot dels opositors i els universitaris”, tal com ha explicat la regidora de Cultura, Maria Cruces.

La nova sala està situada en el primer pis de l’edifici que utilitzen l’EPA i l’EOI (en el lateral de l’Auditori, amb accés pel carrer Ángela Portalés). Per a posar aquest servei en funcionament “hem fet tot el possible per a simultaniejar l’activitat formativa habitual, ja que alguns horaris ja estaven ocupats”.

Així, l’horari serà els dilluns i divendres de 9.00 a 21.00 hores, els dimarts i dijous de 9.00 a 15.00 hores i els dissabtes de 10.00 a 13.30 hores. L’únic dia sense funcionament serà el dimecres “perquè hem hagut de rendibilitzar unes instal·lacions que són propietat de l’Ajuntament i el personal municipal”, ha assenyalat Cruces.

A més està disponible per a estudiar la sala principal de la Biblioteca Municipal (en la plaça del Mercat) en l’horari habitual d’atenció al públic. No obstant això, “hem decidit habilitar un nou espai en bones condicions, perquè moltes vegades fa falta més espai i els usuaris ens ho han demanat”.

Durant el pròxim període d’exàmens universitaris, de finals de maig a principis de juliol, es tornarà a obrir la sala d’estudi de la Caixa Rural San Isidro, gràcies a la signatura d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de la Vall d’Uixó i l’entitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari