L'Ajuntament de la Vall d'Uixó obri la sala d'estudi de la Caixa Rural San Isidro fins al 15 de gener

L’espai que s’habilita per a l’època d’exàmens compta amb totes les mesures de seguretat enfront de la Covid-19

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó obri la sala d'estudi de la Caixa Rural San Isidro fins al 15 de gener
10/11/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha obert ja la sala d’estudi de la Caixa Rural Sant Isidre, després de la signatura un any més del conveni de col·laboració amb aquesta entitat “per a augmentar els espais a la disposició dels estudiants en èpoques d’exàmens, quan creix la demanda”, ha explicat la regidora de Cultura, Maria Cruces.

Aquesta sala d’estudi estarà oberta fins al 15 de gener amb els següents horaris: dilluns, dimecres, divendres i dissabte de 10.30 a 13.30 hores i de dilluns a divendres de 16.00 a 20.30 hores. A més la sala d’estudi de la Biblioteca Municipal (plaça del Mercat) manté el seu horari habitual.

Cal assenyalar que totes dues instal·lacions compten amb totes les mesures de seguretat enfront de la Covid-19, com l’aforament limitat, la distància interpersonal i els punts de dispensació de gel hidroalcohòlic, en compliment de la normativa de prevenció de la Generalitat Valenciana.

D’altra banda, la regidora de Cultura ha destacat la posada en marxa dels Laboratoris Ciutadans”. “És una iniciativa de la ciutadania i des de la Biblioteca hem cregut en aquest projecte col·laboratiu i participatiu, que en una primera fase ha comptat amb l’aportació d’idees i propostes per a millorar la nostra ciutat”, ha indicat.

Fins al moment s’han triat tres accions i es busquen persones “interessades a col·laborar” en la impressió 3D, l’espai intercultural ‘Rodamons’ i la formació en internet i xarxes socials. Es pot conéixer més sobre aquesta iniciativa en les xarxes socials de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó o en la mateixa Biblioteca Municipal.

Per a finalitzar, la programació d’animació lectora de novembre i desembre ja ha començat, amb la campanya per a escolars, contacontes, scape rooms i clubs de lectura, entre altres. A més ja s’estan recollint vídeos i missatges per a l’activitat ‘Papà Noel a la Biblioteca’, que enguany serà en línia per la situació de la pandèmia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari