La Vall d'Uixó obri la sala d'estudi de la Caja Rural San Isidro en època d'examens

La Vall d'Uixó obri la sala d'estudi de la Caja Rural San Isidro en època d'examens
04/05/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha anunciat hui que ja està oberta la sala d’estudi i lectura de la Caixa Rural San Isidro. La sala estarà en servei fins al 31 de juliol en horari de 15 hores a 21 hores de dilluns a divendres i de 9 hores a 14 hores els dissabtes. María Cruces, regidora de Cultura, ha informat que “hem detectat que era necessari obrir-la perquè s’acosta l’època dels exàmens finals i selectiu i enguany, a més, hi ha oposicions”.

Maria Cruces ha destacat que enguany s’ha ampliat l’obertura un mes més “perquè, a causa de les restriccions d’aforament per la pandèmia, la Biblioteca Municipal es queda xicoteta per a les necessitats actuals”. La regidora ha ressaltat que “el fet que puguem obrir la sala d’estudi és gràcies a un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de la Vall d’Uixó i l’entitat bancària”.

Des de la Regidoria de Cultura també han destacat que les activitats segueixen en la Xarxa de Biblioteques Municipals. Així doncs, “demà hi haurà contacontes en l’Agència de Lectura del Barri Carbonaire” i segueixen els tallers d’alfabetització digital i d’impressió 3D. També, el pròxim dia 29 de maig es realitzarà el taller de conversa en àrab dins del projecte Rodamón.

Finalment, Creus ha volgut ressaltar que a la Biblioteca es compleixen totes les mesures sanitàries d’aforament, gel hidroalcohòlic i ús de mascareta “però esperem que la situació canvie i millore i ens continuarem adaptant a les noves normes de seguretat i prevenció”. Per tant, la regidora ha convidat a tots els ciutadans a participar de l’agenda programada i a visitar la Biblioteca Municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari