La Vall d'Uixó fa accessibles 70 metres de vorera a l'entorn del CEIP Assumpció

La Vall d'Uixó fa accessibles 70 metres de vorera a l'entorn del CEIP Assumpció
09/06/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó està renovant i ampliant 70 metres de vorera en dos trams del carrer Francisco Daròs per a fer-los accessibles. El regidor d’Urbanisme, Javier Ferreres, ha destacat la importància d’aquesta obra “perquè millora la seguretat dels vianants al voltant del CEIP Assumpció” i diàriament “passen molts xiquets i xiquetes i volem garantir que l’accés al col·legi siga segur i accessible”.

A més ha assenyalat que aquesta actuació compleix amb “una demanda dels veïns del carrer i també de l’associació veïnal del barri en les diferents reunions que hem mantingut amb ells i en la campanya Govern al teu barri”. Amb ella, la vorera compta amb l’ample mínim perquè siga accessible: 1,80 metres. D’aquesta manera, “poden passar sense problemes cadires de rodes, vehicles de mobilitat personal o carros de bebé”.

Paral·lelament a aquestes obres, la Brigada Municipal també està adaptant tots els passos de vianants del Polígon III per a fer-los totalment accessibles. I recentment en el tram final de l’avinguda Cor de Jesús també s’ha canviat l’aparcament de cordó a bateria inversa, amb el que s’han duplicat les places d’aparcament en aquesta zona.

Ferreres ha recordat que en els últims mesos s’ha actuat en diverses zones per a millorar l’accessibilitat i l’estat de la via pública, amb inversions als carrers General Picazo, Montebello i San Quintín, on també s’han solucionat problemes d’humitats; i en el Grup La Unió i Carbonaire. “Seguirem en aquesta línia de millorar la ciutat dins de les nostres possibilitats, tenint en compte que la Vall d’Uixó té 200 quilòmetres de vials a atendre”.

En breu es publicarà la licitació del Pla d’Asfaltat 2022, que actuarà en vies principals de circulació “per les quals passen més de 8.000 vehicles al dia i pateixen un gran desgast”, ha assenyalat l’edil. Així, enguany es prioritzarà en els accessos a la ciutat i circumval·lacions “perquè estiguen en bon estat perquè suporten un gran volum de trànsit”. És el cas de l’avinguda Corts Valencianes i del carrer Andalusia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari