La Vall d'Uixó escomet les obres de connexió entre els barris Carbonaire i Toledo

La Vall d'Uixó escomet les obres de connexió entre els barris Carbonaire i Toledo
03/11/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó està fent les obres en la carretera Segorbe per a connectar el barri Toledo amb el Carbonaire. L’alcaldessa de la ciutat, Tania Baños, ha destacat que “aquesta és una de les millors notícies d’aquesta legislatura perquè després de 30 anys s’estan complint les reivindicacions dels veïns d’aquests dos barris”. A més, Baños ha assegurat que “amb això creguem una ruta segura per a tancar l’anell verd que envolta la nostra ciutat i que utilitzen moltes persones que fan esport”.

Per part seua, l’edil d’Urbanisme, Javier Ferreres, ha explicat que “l’Ajuntament ha hagut d’adquirir els terrenys que eren privats, obtenir uns permisos especials de la Conselleria pel pas pròxim d’una via pecuària i pactar amb Iberdrola perquè retirara diversos pals de la llum que impedien crear la vorera”. En aquest sentit, l’alcaldessa ha asseverat que una vegada realitzats tots aquests tràmits “els treballs els està realitzant íntegrament la Brigada Municipal amb un cost superior als 120.000 € entre la compra dels terrenys i l’obra posterior”.

Elena Pérez, regidora de Dinamització de Barris, ha manifestat que “les associacions de veïns de Carbonaire i Toledo portaven anys demanant aquestes obres en l’inici del carrer 12 i per fi, aquest equip de govern ha complit amb aqueixa demanda històrica”. A més, també es continuarà el carril bici i la vorera, s’il·luminarà i instal·larà mobiliari urbà i es dignificarà la zona, mantenint una entrada perquè els vehicles puguen accedir i aparcar.

“Aquestes obres engrandiran la Vall en tots els sentits, ja que ajuden a vertebrar la nostra ciutat i a crear un espai més segur per a les persones”, ha declarat Tania Baños. Per part seua, tant Elena Pérez com Javier Ferreres han expressat que “continuaran treballant braç a braç perquè l’urbanisme millore la vida dels nostres barris i de tots els vallers i valleres”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari