La Vall d'Uixó acull la XXIX edició de la Tardor i la Gent Gran aquest novembre i desembre

La Vall d'Uixó acull la XXIX edició de la Tardor i la Gent Gran aquest novembre i desembre
15/11/2019 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó acull la XXIX edició de La Tardor i la Gent Gran, programa d’activitats que durarà tot el mes de novembre i desembre. Les associacions de persones jubilades i pensionistes participants són La Vallense, Carbonaire, Colonia San Antonio, Santiago Apóstol i Penya Ciclista 3ª edat Cosaor.

«Un dels reptes que ens hem marcat com a equip de govern és realitzar accions i polítiques per a tota la societat, amb l’objectiu de donar resposta a les seues necessitats; trenquem els estigmes que hi ha cap a la gent gran perquè tenen molt que aportar-nos», assenyala la regidora de Serveis Socials, Martian Artero, qui assegura que es tracta d’un programa amb «molta participació».

Algunes de les activitats que es realitzen tradicionalment són els Jocs d’Exterior, en els que aquest any participen també el CEIP Blasco Ibáñez i el CEIP Lleonard Mingarro, tenint com a resultat una activitat intergeneracional. També es realitzaran dinars de germanor en cada associació perquè «aquestes creen llaços entre elles», tal com indica la regidora.

Una de les novetats d’aquest any és la presentació del I Pla de Gent Gran, que tindrà lloc el dimarts 10 de desembre a les 11 hores al Palau de Vivel, coincidint amb el Dia Internacional dels Drets Humans. «Durant 2018 i 2019 s’ha treballat en aquest pla en què totes i tots han pogut aportar perquè la Vall siga Ciutat Amiga de la Gent Gran», explica Artero.

El programa d’activitats es pot aconseguir tant a l’Ajuntament com a les diferents regidories.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari