La Vall d'Uixó acull l'obra de teatre 'Segarem ortigues amb els tacons'

La Vall d'Uixó acull l'obra de teatre 'Segarem ortigues amb els tacons'
07/10/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta l’obra de teatre Segarem ortigues amb els tacons, que es representarà el divendres 16 d’octubre, a les 19.00 hores, al Teatre Carmen Tur. L’obra és una reflexió sobre la dona, el feminisme, la prostitució i el masclisme. Les entrades són gratuïtes i limitades, i per a assistir-hi cal apuntar-se a la Casa de la Dona (Av. Jaume I, 23).

“Realitzem aquesta obra de teatre per a clausurar la I Escola d’Igualtat que, encara que es va haver de paralitzar a causa de la pandèmia i que ha continuat amb els tallers online, ens ha donat molts bons resultats, amb més de seixanta persones inscrites”, explica la regidora d’Igualtat, Francesa Bartolomé, qui assegura que l’obra “crearà polèmica i obrirà, encara més, el debat social sobre la prostitució”.

Amb una duració de 65 minuts i dirigida a un públic adult, l’argument gira entorn de la crua realitat de quatre prostitutes, que transmetran les seues esperances, somnis, ràbia i dolor, tot entrellaçat a través de la figura del puter.

“En una democràcia sana, cap persona deuria de sotmetre la seua vida per raons econòmiques; sempre hi ha un puter que paga per a explotar el cos d’una dona”, afegeix la regidora.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari