La Vall d'Uixó adapta el Dia de la Dansa a la pandèmia de la COVID-19

La Vall d'Uixó adapta el Dia de la Dansa a la pandèmia de la COVID-19
28/04/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha reinventat el Dia Internacional de la Dansa per a poder adaptar-ho a la situació de pandèmia de la Covid-19. Així doncs, aquest acte s’ha celebrat en els últims tres anys i “en aquesta edició hem tingut la sort que no hem hagut de parar l’activitat encara que si que haurem d’adaptar-la” afirma María Cruces, regidora de Cultura.

L’acte tindrà lloc el dia 8 de maig a l’Auditori Leopoldo Peñarroja i es dividirà en dues modalitats diferents. Al matí en el hall de l’Auditori es realitzarà un taller de dansa en família i l’espectacle infantil ‘Paisatges de Paper’, que té l’objectiu “d’acostar als xiquets l’obra ‘El Icerberg de Greta’ per a conscienciar-los de la crisi climàtica”, segons ha manifestat Creus. Les places són limitades i per a reservar cal contactar amb el telèfon 665 59 10 79.

La Gala de commemoració del Dia de la Dansa se celebrarà en el mateix Auditori a les 18.00 hores. La cerimònia es divideix en dues parts: la primera consistirà en la passada de vídeos dels tres instituts de la ciutat i de les entitats que formen La Vall Balla. D’altra banda, la regidora ha explicat que després dels vídeos es podrà veure en directe a la Plataforma, un grup de dansa del Conservatori Professional de Dansa de València. Les reserves d’entrades es poden fer en la web de l’Auditori (https://www.auditoriolavallduixo.es/) o en la taquilla el dijous a la vesprada.

Per part seua, Abad ha declarat que La Plataforma oferirà un repertori de dansa clàssica, dansa espanyola i dansa contemporània i la duració aproximada serà de 40 minuts. Finalment, la regidora de Cultura ha convidat a tots els ciutadans i ciutadanes a acostar-se a l’Auditori a “gaudir del Dia de la Dansa perquè la dansa ens iguala i ens ajuda a expressar-nos a través de l’art del moviment, que és la dansa”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari