La Vall d'Uixó adquireix un nou vehicle híbrid per a la Policia Local

L’última tecnologia en equipament policial permet que totes les gestions puguen fer-se en el moment des del cotxe

La Vall d'Uixó adquireix un nou vehicle híbrid per a la Policia Local
12/11/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha adquirit un nou vehicle híbrid per a la Policia Local. En concret un Toyota 4×4 híbrid (gasolina i electricitat), que compta amb l’última tecnologia en equipament policial perquè totes les gestions puguen fer-se en el moment des del cotxe, a través d’un sistema informàtic amb wifi i 4G.

El regidor de Policia, Javier Ferreres, ha destacat que aquesta compra s’emmarca dins del pla de modernització i renovació constant del parc mòbil de la Policia Local des de 2015 “perquè els agents puguen prestar servei a la ciutadania en les millors condicions”. Aquest vehicle se suma al SUV híbrid i al cotxe elèctric que ja patrullen pel nucli urbà i el terme rural, en una forta aposta per la mobilitat sostenible.

L’alcaldessa, Tania Baños, ha afegit que l’objectiu final és “millorar el servei que es presta a la ciutadania i vetlar per la seua seguretat”. A més d’acord amb el “model de ciutat que volem per a la Vall d’Uixó, més respectuós amb el medi ambient, més verd i que engloba altres projectes de mobilitat, com les conversions en zona de vianants de places”.

Aquests projectes s’emmarquen dins de les noves directrius europees i dels Objectius de l’Agenda 2030, en els quals “moltes ciutats ja estem treballant i que redunden en la qualitat de vida de les persones”, tal com ha assenyalat Baños durant la presentació pública del vehicle en la plaça del Centre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari