La Vall d'Uixó amplia el servei de recollida a domicili de voluminosos

La Vall d'Uixó amplia el servei de recollida a domicili de voluminosos
31/05/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó va aprovar la setmana passada en el ple municipal la millora i ampliació del contracte de recollida de residus i neteja viària. Així doncs, Fernando Daròs, regidor de Sostenibilitat, ha informat que “a causa del bon acolliment de la recollida de voluminosos a domicili” per a potenciar el servei “es contractarà una nova brigada i es comprarà un nou camió de recollida d’andròmines” per a així poder realitzar més recollides diàries.

Daròs ha ressaltat que “si hi ha alguna cosa que ens ha demostrat la pandèmia és la importància de la desinfecció viària” per tant, al servei se sumarà una nova màquina hidronetejadora “perquè puga a arribar a més carrers i parcs de la nostra ciutat”. A més Daròs ha afirmat que “amb la nova màquina augmentaran els estàndards de neteja i desinfecció”.

Una altra de les noves mesures que recull el contracte és la instal·lació de 150 nous contenidors marrons per a matèria orgànica. L’edil de l’àrea ha recalcat que “amb aquests nous contenidors es complirà la normativa que marca la Unió Europea”. “L’objectiu de la implantació del contenidor marró és separar la matèria orgànica per a procedir a la seua reutilització i evitar acumular-la en l’abocador d’Algímia”, afirma Daròs.

Finalment, amb el nou conveni també es contractarà una educadora ambiental que “treballarà braç a braç amb les escoles, associacions de veïns, jubilats i festes per a conscienciar de la importància del reciclatge”. Daròs ha destacat que el govern de la Vall d’Uixó el té clar: “treballem per deixar una ciutat millor de la que ens trobem i un futur més verd”. A més ha recordat que el telèfon per a la recollida gratuïta a domicili de voluminosos és el 964 69 02 47.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari