La Vall d'Uixó aposta per la innovació i la pedagogia en les VI Jornades Educatives Fem Escola, Fem Ciutat

La Vall d'Uixó aposta per la innovació i la pedagogia en les VI Jornades Educatives Fem Escola, Fem Ciutat
11/07/2022 -

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat les VI Jornades Educatives Fem Escola, Fem Ciutat. Els dies 2 i 3 de setembre en l’Auditori s’impartiran sis tallers pràctics i quatre conferències a càrrec de “professionals reconeguts de l’educació, la pedagogia i la innovació educativa”, tal com ha explicat la regidora d’Educació i primera tinenta d’alcaldessa, Carmen García.

La programació començarà el divendres 2 de setembre al matí amb les conferències ‘Educar en la sorpresa’ de Catherine l’Ecuyer i ‘Sorprendizaje: l’art d’aprendre’ de Ramón Barrera. I seguiran el dissabte 3 amb ‘Escoles inclusives, característiques que les defineixen i desafiaments per al seu desenvolupament’ de Gerardo Echeita i ‘Innovació i necessitat de canvi en els centres educatius’ de Montserrat del Pou.

La regidora ha destacat que a la Vall d’Uixó és ja “una tradició iniciar el curs escolar amb aquestes jornades de formació, divulgació i innovació educativa, que són un referent a la província tant per a docents com per a estudiants i famílies”. A més s’ofereixen tallers pràctics el divendres de 16.00 a 19.30 hores, sobre Design For Change, l’art d’ensenyar amb art, educació emocional i empatia, transformació de patis, espais d’aprenentatge i acompanyament en positiu.

La inscripció a les conferències es pot realitzar a través de la pàgina web de les jornades: https://femescolafemciutat.wixsite.com/jornades. Als docents se’ls redirigirà al Cefire i a la resta de públic a un formulari. Enguany, la inscripció als tallers es realitzarà durant les acreditacions en l’Auditori, per a evitar que es reserven places i que després hi haja persones que no assistisquen i es queden unes altres sense poder accedir. Totes les activitats són gratuïtes i a més hi ha servei de ludoteca.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari