La Vall d'Uixó assessora empreses per a aconseguir ajudes per a contractar persones desocupades

La Vall d'Uixó assessora empreses per a aconseguir ajudes per a contractar persones desocupades
15/04/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó, a través de la Regidoria de Política Econòmica, ofereix un servei de gratuït d’assessorament a les empreses per a la consecució de subvencions per a incentivar la contractació de persones desocupades. En concret, sobre les ajudes que la Generalitat Valenciana ha llançat per a les persones que contracten joves menors de 30 anys en pràctiques, que poden aconseguir els 10.000 euros. Si els contractes són de dos anys poden rebre fins a 24.500 euros.

El regidor de l’àrea, Jorge García, ha destacat que gràcies a aquest programa “ja s’han formalitzat algunes contractacions per part d’empreses locals”, a les quals s’ha posat en contacte amb “persones amb formació que estan en cerca activa d’ocupació i que tenen el perfil que estan buscant segons la seua formació o la seua experiència”. D’aquesta manera “tenen l’oportunitat d’inserir-se en el mercat laboral o de millorar”.

Aquest servei es duu a terme des de l’Agència de Col·locació, autoritzada pel SEPE amb el número 1000000096. Així, “tant el demandant d’ocupació com l’empresa que necessita personal” té a la seua disposició “un espai en el qual és atés individualment i de forma personalitzada per professionals”, ha destacat García.

En aquest sentit, a la ciutadania en general se li ofereix orientació laboral i formació per a la cerca d’ocupació, al costat d’un seguiment i un acompanyament durant tot el procés. Per part seua, les empreses “poden acudir per a cobrir les seues vacants de treballadors i treballadores” per al que es realitza un filtratge de perfils adaptats a les seues necessitats.

Enllaç per a la inscripció com a demandant d’ocupació o empresa: https://gestionandote.com/agencia/lavallduixo

Enllaç per a sol·licitar cita prèvia per a acudir presencialment al servei d’orientació laboral: https://n9.cl/sn3j3

Enllaç a una breu infografia amb els passos a seguir per a realitzar la inscripció a l’Agència de Col·locació: https://empleolavallduixo.es/trabajadores/

Correu electrònic per a formular dubtes o sol·licitar informació: agenciadecolocacion@lavallduixo.es

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari