La Vall d'Uixó facilita un servei d'autobús a les Festes de la Magdalena 2023 l'11 de març

La Vall d'Uixó facilita un servei d'autobús a les Festes de la Magdalena 2023 l'11 de març
03/03/2023 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó posa a la disposició de la ciutadania un servei d’autobusos per a desplaçar-se a les Festes de la Magdalena el dissabte 11 de març. Aquesta iniciativa es va estrenar en 2016 i s’ha consolidat “perquè els vallers i valleres que vulguen anar a Castelló no hagen d’agafar el cotxe, per seguretat i per comoditat de no haver d’aparcar en un dia de molta afluència de gent”, tal com ha explicat el regidor de Joventut, David Lluch.

Les anades eixiran des de l’Estació d’Autobusos de la Vall d’Uixó a les 13.00 hores, 16.00 hores i 20.00 hores, amb dos vehicles per cada torn. Les voltes seran des de l’Estació d’Autobusos de Castelló, també amb dos vehicles per cada torn, a les 21.00 hores, 1.00 hores i 5.00 hores. Les places són limitades i els bitllets s’adquiriran en el mateix autobús a un preu de 2 euros per viatge.

Lluch ha assenyalat que enguany “hi ha més varietat d’horaris per a qui vulga gaudir de la festa de dia o de nit o durant més o menys hores”. Per a finalitzar, ha animat als vallers i valleres que vulguen gaudir de les Festes de la Magdalena “al fet que utilitzen aquest servei de transport públic, sobretot per raons seguretat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari